Opleidingen

WRM proefexamen

De voorbereiding op het examen bij het IBKI kan zelfstandig worden uitgevoerd. Daarna kan een proefexamen bij mij worden afgelegd. Bij dit proefexamen wordt ook gebruik gemaakt van videoregistratie en nabespreking aan de hand van de beelden. Ook hierbij is het mogelijk een SD kaart daarvan mee te krijgen na afloop. Advies bij deze optie is wel tijdig te starten zodat met eventuele leer- en  verbeterpunten kan worden gewerkt.

Fase 1 B rijproef

Het is mogelijk voorafgaand aan de af te leggen rijproef bij het IBKI de rijvaardigheid op een hoger niveau te brengen. Deze mogelijkheid van een training biedt ik ook indien u niet bent geslaagd voor de rijproef. Gedurende deze training komen de Rijprocedure, gevaarherkenning, risicoperceptie en het nieuwe rijden uitgebreid aan de orde.

Fase 3 praktijkexamen

Na een succesvolle afronding van uw stage kunt u het afsluitende examen afleggen bij het IBKI. Daarbij wordt u beoordeeld op bekwaamheid in een echte lessituatie. Ter uitgebreide voorbereiding kunt u bij mij een proefexamen afleggen. Deze wordt ook met de video opgenomen, nabesproken en kunt mee naar huis krijgen.