Praktijkbegeleiding

Praktijkbegeleiding

Deze training is bedoeld voor collega’s die zich grondig willen voorbereiden op het WRM praktijkexamen. De totale training zal 4 uur in beslag nemen, verdeeld over 3 bijeenkomsten.
Bij de eerste bijeenkomst starten we met het doornemen van het protocol, dit eerste uur wordt niet in rekening gebracht. Daarna wordt een demo les door mij gegeven. De tweede en derde bijeenkomst, welke 1,5 uur zullen duren, komt u met uw eigen leerling en wordt de te geven rijles beoordeeld.
De training is 1 op 1 waardoor u verzekerd bent van optimale aandacht en begeleiding.

 

Intake

Het GRATIS intakegesprek voorafgaand elke praktijkbegeleiding en mentor-coaching is de eerste stap. Onder het genot van een kop koffie gaan we samen inventariseren wat de hulpvraag en uw beginsituatie exact is zodat we samen tot een gericht plan van aanpak kunnen komen.

 

Mentor-coach

Zelfs een wereldkampioen heeft een mentor-coach nodig. De doelstelling van deze training is inzicht te krijgen in uw didactische – en coachings vaardigheden. Anders gezegd krijgt u inzicht in de manier waarop u les geeft en hoe u door middel van coachend lesgeven tot een beter resultaat kunt komen. Voorop staat dat het niet gaat om u te beoordelen maar om u handvaten aan te reiken.